• imajte osmijeh na licu 1
  • predstave 1
  • nada klaun 1
  • maša 1
  • ubojstvo6  • home slider frooom 1

 Dobrodošli u Kazalište BESA 
traka

Naša misija je da budemo kulturni edukacijski svjetionik za područje umjetnosti i permakulture kroz proces stvaranja i održavanja mediteranskog samoodrživog modela umjetničkog permakulturnog imanja na otoku Visu. Svoj rad ostvarujemo na prvom mjestu na otoku Visu te kroz kazališnu praksu i edukaciju, kao i suradnju s relevantnim partnerima s područja permakulture u Hrvatskoj i inozemstvu, pružamo lokalnom stanovništvu i svima zainteresiranima znanje i alate za tranziciju u ekološki svjesnije, održivo i odgovorno društvo. Sve ovo zvuči poprilično ozbiljno, zar ne? Ali u praksi nam je zapravo jako zabavno, kreativno i radosno. Dobrodošli ste!

permanent art

Permanent Art

U 2019. nastavljamo s vizijom stvaranja mjesta za zajedničko umjetničko i edukativno odrastanje kroz cjelogodišnji projekt Permanent Art. Planiramo razne kreativne radionice, dovesti vam još nekoliko kazališnih predstava u zimskim mjesecima, podučiti nekim novim vještinama, zajedno ćemo učiti na predavanjima te ponovno uživati u još jednom ljetnom izdanju 7. BESA festivala.

VIŠE
ubojstvo za srednji pravokutnik 1

Zimski teatar na Visu

Birajući predstave koje pomiču granice kazališnog iskustva i šire vidike umjetnosti radosno ih predstavljamo otočnoj publici, djeci, mladima i odraslima, već nekoliko zima zaredom. Detaljan raspored događanja pratite na našem Fb profilu i web stranici.

30.3. Ubojstvo u klubu Quasimodo, Kazalište Playdrama, Hrvatski dom, Vis

9.5. Domaši, GKL Split, Hrvatski dom, Vis

VIŠE
froom za pravokutnik1

Frooom u Komiži

Dragi roditelji, počeli su upisi za ZIMSKE I PROLJETNE FROOOM RADIONICE, prije svega u Zagrebu, ali i u Komiži i Splitu. Ne propustite šansu da upoznate najzabavniji program filmskog, medijskog, informatičkog i računalnog opismenjavnja na ovoj polutki planete Zemlje. Datumi radionica u Komiži su: 22-26 travnja. I da, bit će novo i drugačije nego lani, za početnike i one sad već naprednije. Za više informacija i prijave kliknite OVDJE.

VIŠE

 

 

Kontaktirajte nas

Kazalište BESA

Šetalište stare Isse 25, Vis, Hrvatska

mail: kazalistebesa@gmail.com

mobitel: +385.95.517.7577

OIB: 27872315016

IBAN: HR7723400091110592001